tiistai 30. huhtikuuta 2013

Mitäs vappuna ? rv 8+3


Vappu tulee ja kaikki taas sitä hehkuttaa, itteäni väsyttää ja nenä on tukossa...
Heräsin tänään hieman yli 3 iltapäivällä... Jaa a, oishan se kiva nousta aiemmin, ei menis koko päivä hukkaan... Tämmönen nukkuminenkin onnistuu vaan sen vuoksi, että muu luokka on tekemässä harjottelua, jonka ite oon jo tehny.

Vapun viettoon meen äidilleni, ei varmaa mitää erityistä oo tiedossa... Jos nyt lasillisen alkoholitonta simaa sais ja yhen munkin :) Leffoi tekis mieli kattoo mut näkee nyt sit jaksaako kuiteskaan :D Äidin luona tosin ei tule nukuttua niin pitkään...

Ei mul oo siitäkää oikee mitää hajjuu onks kaupat auki huomen ja jos on ni miten kauan... Ostais vaik ite sitte sitä simaa. Stella ja Elvi vetelee jotain ihmehepuleita koko ajan, onneks ei oo mitää viel hajonnu.

Alkaa jo pikkuhiljaa perjantai jännittämään, koska sillon mul on varhaisultra ja nään masuasukin ekaa kertaa <3 Toisaalta jännittää myös se, onko jotain pielessä tai löytyykö sieltä kaksi tai enemmän sykkiviä sydämiä... Meidän suvussa monikkoraskaudet tuntuu olevan niin normaali juttu että...

Jos sieltä kaksoset oliskin tulossa, ois tilanne hieman mutkikkaampi. Oon itekseni, vaik suku ja kaverit onkin apuna, kauheen isoon asuntoon ei ole varaa tukienkaan kanssa... No jätetään pirujen seinille maalaaminen sikseen ja odotetaan sitä perjantaita hyvillä mielin, toivoen että sieltä olisi yksi vauva tulossa :)

Hyvät vaput kaikille, toivottaa Jenna+ masuvaavi, kissat Stella ja Elvi sekä marsut Mimmi ja Miisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän terveisesi :)