maanantai 13. toukokuuta 2013

Rv 8+6

Viikonloppu oli " kiireinen " :) Olin isäni velipuolen luona perjantaina, kun lähdettiin hänen vaimonsa ja tyttärensä kanssa lauantaina sitten Vantaalle :) Tytär meni ystävänsä synttäreille ja minä ja isän velipuolen vaimo mentiin Vantaan Lanttilaan, kirpputorikierrokselle :D

Vantaan Lanttila on ainakin näin maallikon silmin isompi paikka kuin Lahden Lanttila. Pöytiä oli enemmän kuin tarpeeksi, ja aikaa vierähti 2,5 h eikä edes katsottu tarkasti joka pöytää. :)

Oli käymisen arvoinen paikka ja sieltä muutama vaate tarttuikin toukalle matkaan vaikka näin alussa ollaankin...

Tämä mekko maksoi kokonaiset 3 euroa, eikä antanut mun jättää sitä pöytään :) Vaikka sitten tulisikin poika... Ainahan tämän voi säästää :)


Ja mekon kanssa ostin nuo pöksyt joiden hinta oli 2 euroa :) Mukavaa on, että mekko menee hieman pidemmän aikaa...
Kuvassa ei väri kunnolla näy, se on erittäin haalea vaaleanvihreä :) Ja menee siis tytölle ja pojalle :) Hintaa oli muistaakseni euron verran tai hieman alle sen.

Tälle bodylle hintaa tuli muistaakseni euron verran. Mutta tämäkin menee mielestäni kummallakin sukupuolella :)


 
Nämä on aivan mahtavat!!!<3 Hintaa euron ja menee kummallekin :)


 
Tälle tuli hintaa 50 senttiä :) koko on lapussa 0-3 kk mutta mun mielestä toi hattu menee vielä vanhemmallekin ?

 
Tää kirja makso muistaaksenii 80 senttiä :) Suomennettu muistaakseni vuonna 1991 ja kirjoitettu mooooonta vuotta ennen sitä :) Hauska kirja kertoo humoristisesti raskaudesta vauvan silmin, ns. vuokralaisena :D Oon jo monelle kohdalle nauranu ja ajatellu tätä hauskaa vuokralaissuhdetta <3


Äitienpäivä meni vieraillessa. Mökillä olin valmiiksi, eli kahvittelut alkoi siellä mummin kunniaksi :) Lahjaksi annoin hedelmäkoristellun metallikorin johon mummi heti suunnitteli kukat, ja palasaippuan ( oli meinaan hyvä tuoksu ) :) .
Siitä sitten toiselle mummolle eli isäni äidille ( mummi jonka luona olin on isän isän kihlattu ). Siellä olikin paikalla isän kaksi siskoa perheineen ja sitten mukaan liittyi vielä isän veli vamonsa ja tämän äidin kanssa :) Mummolle annoin lahjaksi pienen lasisen vadin.
Mummon luota sitten lopuksi äitini luo :) Lahjaksi hänelle annoin itsetekemäni lasiastian ja kun hänet seuraavan kerran tällä viikolla näen, hän saa toisen lahjansa joka jäi laukkuuni sunnuntaina. :D

Sain jopa tulevan lapseni isältä onnittelut ?! " Onnea tulevalle äidille. "
Olin kyllä ihmeissäni ja ensin ajattelin että kohta hän laukoo jotain mikä nollaa onnittelun... Onneksi ei :)

Tänään maanantaina on ollut tähänastisen raskauteni ikävin päivä. Olin herättyäni kamalan kiukkuinen. Kävin takaisin nukkumaan ja kun uudelleen heräsin oli kello jo yli 2 iltapäivällä. Kaikenlisäksi ilmeisesti verensokerit oli laskeneet alas kun oli ihan tajuttoman huono olo, joka sai toivomaan että oksentaisi. Kun sitten sain kinkkukiusausta eteeni, söin sen mutta nälkä ei lähtenyt. Söin uudelleen ja sitten olinkin ihan liian täynnä :( Kaikenlisäksi Elvi-kissa on nyt saanut hormonitoimintansa käyntiin ja luulee leikatun Stella-velikissansa olevan naaraskissa jota sitten yrittää astua jatkuvasti. Ja mouruaminen ei lakkaa kun pieniksi hetkiksi...
Toivottavasti saan nukuttua, kun huomenna olisi tarkoitus koulukaverin kanssa jatkaa opinnäytteen työstämistä...Nyt ne kyllä makoilee nätisti vierekkäin mutta auta armias kun saan valot päältä pois !!!

Hyvää yötä kaikille, teen vielä pari kouluhommaa ja sitten nukkumaan :)

T. Jenna+masuvaavi sekä karvaiset kaverit Elvi ja Stella sekä Miisa ja Mimmi2 kommenttia:

Jätäthän terveisesi :)