sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Tunnustuksia :)

Moikka taas :)

Ajattelin alottaa tällä tunnnustusten antamisella, kun siitä niin piristyin :)

Piristyksen antoi iltaani Piiperrellen-blogin kirjoittaja :) Tutustuinkin sitten blogiin ja aloitin seuraamisen :) Päätähuimaavan taitavasti tehtyjä koruja joihin tykästyin ja rohkenen ehkä itsekin kokeilemaan :)
Sitten niihin tunnustuksiin.

Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi.
Valitse viisi ihanaa bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden upean blogituttavuuden.

1. Babicity: En muista, miten tätä blogia päädyin lukemaan, mutta olen seuraillut jo jonkin aikaa :) Nuori nainen kirjoittaa odotuksesta, sekä arkipäivän asioista.
2. Turisten ja puhisten : Tämä on kummisetäni vaimon pitämä blogi, jossa hän kirjoittaa agilitystä, kanoista, koirista, lampaista, käsitöistä... Heillä projekteja riittää, eli luettavaa on paljon eri alueilta ja mielenkiintoisia juttuja tapahtuu ;)
3. Pieces of Miracles: Tämän blogin löysin kun hain hakusanalla raskausblogi.
4.  Estilo De Vida: Löysin tämän blogin Babicityn kautta, ja aloin seurata. Ikäiseni nainen kirjoittaa myös yksinodotuksesta.
5.Maitobaari: Tähän törmäsin sattumalta tänään, ja aloin seuraamaan :) Kirjoittaja sai pienetkin epäilykseni tulevasta synnytyksestä lipumaan taka-alalle :)

5 kommenttia:

 1. Kiitos :) ja onnea odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sulla on ihanan pirteä blogi, todellakin seuraamisen arvoinen :)

   Poista
 2. Kiitos!! =) Ihanaa että oon saanut sun synnytysjännityksen hälvenemään! :D Mäkin pelkäsin ja panikoin etukäteen, olin ihan varma et mun synntys tulee olemaan PAHIN IKINÄ. :D Yllätyin erittäin positiivisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tutulla on ollut synnytysten yhteydessä niin että on vaan nauranut synnytysten aikana, ja jotkut on kuulemma kummastllut, jotkut on ymmärtäny, koska nauru on luonnon oma kivunlievityskeino :) Ehkä itsellenikin toivoisin ennemmin niin kuin kauheita kipuja

   Poista

Jätäthän terveisesi :)