maanantai 20. toukokuuta 2013

Yökukkuja rv 9+6 sekä pissaepisodi ? :D

Moikka. " Kun uni ei tuu..." vai miten se meni ?

Tuntuu että voisin alkaa imuroimaan ja tiskaamaan ja kaikkea mahdollista mutta kellon ollessa tasan yksi yöllä en ihan tohdi :D

Äsken huomasin, että edellinen teksti on peräti viime maanantailta ! Paljon kerennyt tapahtua viikon aikana.

Olo on ollut siedettävä. Uusia mielihaluja ei ole tullut, hedelmiä oon paljon syöny ja välillä mehua makeanhimoon.

Elvi teki ilkeet temput keskiviikkona. Aamulla puol kuudelta heräsin muutenkin katkonaisesti nukutun yön jälkeen siihen että poitsu roiskasee pissan rippeet mun naamalle! Eikä ollu mikään pieni jälki muutenkaan minkä merkkasi; lähes puolet 120cm petauspatjasta märkänä, peitto puoliksi märkä sekä mun oikeanpuoleinen kylki ja mun naama. Ihan kissanpissassa. Ihana herätys, eikö ?
No, ei siinä sitten muuta kuin peitto ja patja ja tyyny kylppäriin, ja arvaatteko mikä mahto olla mun välitön reaktio? Niinpä, aloin itkemään. En vaan kyennyt toimimaan enää, itkin hillittömästi yksien kissanpissojen takia. Puoli kahdeksaan asti. Ai miksi ? Koska yritin jostain syystä ( jota en itsekään tiedä :D ) tavoittaa äitiäni, joka vastasi sitten puoli kahdeksan aikaan. Huonosti nukutun yön jälkeen tuntui ylivoimaselta rauhottua ja olla olematta vihanen. Kaverillekin itkin että kun nää hormonit tekee musta hirveen pillittäjän.
Ongelmana oli se, että Elvi on leikkaamaton, ja tähän hätään ei ollut rahaa käytettäväksi leikkuutukseen. Kuitenkin sitten loppujen lopuksi päätin, että leikkuutukseen se kissa on saatava vaikka söisinkin sitten ensi kuussa vain kynsiäni. Perjantaille sain leikkuutusajan, siihen asti ajat jotka olin poissa kotoa, kissat viettivät vessassa.
Leikkauksesta Elvi toipui lähes yhtä nopeasti kuin veljensä.

Viikonloppuna sitten oleilin äidillä saadakseni jonkinlaista sosiaalista kanssakäymistä. Suomea kannustettiin ja herkuteltiin erittäin pienellä määrällä Mäkki-safkaa NAM :)

Tänään tulin kotiin ja päätin, että jos saan itseni huomenna ylös sängystä ajoissa, käyn Kelassa ja siivoan. Ai niin, mulla on huomenna asuntonäyttö :)

Jos nyt sitten kissoille ruokaa ja masuvaaville ruokaa ja sitten nukkumaan :) Harmi kun ei ole hedelmiä...

Öitä, toivoo Jenna ja masuvaavi, kissat ja marsut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän terveisesi :)