tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ideoita? :) rv 18+4

Ajattelin kysäistä teiltä lukijoilta ja muutenkin sivuillani vierailevilta ideoita postauksiin :)
Voisin tehdä ihan kysymyspostauksen tai sitten postauksen jostain tietystä aiheesta :)
Kysymyksiä tietenkin hyvän maun rajoissa, kiitos :)

Tää mamma onkin tämän viikon saikulla :( Sinne meni sitten kuuden päivän palkka...
Kävin siis tänään oman alueeni tk:ssa oltuani la ensin töissä ja töiden jälkeen nousi kuume...Sunnuntaina en mennyt töihin ja kuumetta oli edelleen. Maanantaina kuume oli poissa mutta yskä paheni, yskä on ollut muutenkin pahana jo parin viikon ajan...Tänään CRP 23 eli lievästi koholla muttei vielä niin korkealla että olisi antibiootit saanut.

Mummon itsetekemää mehua ja lepoa, siinä mun flunssanhoito-ohjeet. Lääkärikin vaan kirjotti lapun kouraan ja totesi ettei töihin ole asiaa...Itkuhan siinä meinasi tulla, kun meinaa taloudellisesti olla tiukkaa ja raha tulisi tarpeeseen, mutta nyt mun on pystyttävä ajattelemaan myös MasaMaisan parasta, ja se paras ei varmaan oo sitä että puolikuolleena ja hengästyneenä pienestäkin liikkeestä raadan töissä :/ Ehkä sit ens viikol taas ?

Miten te muut lukijat, jotka olette olleet tai olette parhaillaan raskaana, olette suhtautuneet flunssaan tai muutenkin noihin kaikkiin tauteihin ? Onko pelottanut, mahtaako maha-asukkikin sairastua ? Mä en ole yleensä mikään pöpökammmonen yms. että pelkäisin jonkun taudin saavani, mutta nyt kun yskä on niin kauhea, että välillä yskiessä ihan mahaankin sattuu, on mielessäni pieni pelko siitä, mahtaako MasaMaisalla olla kaikki hyvin ja voiko hänelle jäädä jotain pysyvää tästä flunssasta, vaikkei tämä ole edes pahimmasta päästä niitä pöpöjä mitä on joskus ollut.

Tässä muuten eräs kakku joka sai nauramaan, jotkut ovat tykänneet, jotkut kauhistelleet, tämän oli siis eräs tuttuni jakanut seinälleen facebookissa jonkun toisen ihmisen kautta :)

kuva lainattu siis täältä

Mutta nyt menen lepäilemään, hyvää illanjatkoa kaikille:)

T. Jenna+MasaMaisa, Stella ja marsut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän terveisesi :)