perjantai 16. elokuuta 2013

Mielitekoja ja valokuvia, rv 22+0

Moikka taas :)

En tiiä mistä alottaisin :) Viikko menny pääasiassa hyvin, jossei öisiä valvomisia ja niistä johtuvia väsymisiä päivisin lasketa mukaan. Koulussa käyty paljon asiaa läpi,mm. haavahoitoja, diabetestä syventävästi jne.

Tällä viikolla oon ollu jotenki paljon ärtyneempi, luulisin että huonosti nukuttujen öiden takia?
Oli yksi päivä jolloin jokaikinen pienikin asia ärsytti aivan suunnattomasti! Aamu alkoi veljen tullessa mun kaa samalla linkulla kouluun ja sen kokoaikainen puhuminen puol kaheksan aikaan ärsytti tajuttomasti! Miksei se osannu olla hiljaa ku oisin halunnu aamusta olla kaikessa hiljaisuudessa?! No oisin tietenki voinu tässäki tilanteessa ilmaista ajatukseni muutenkin kuin tokasemalla " Oo ny oikeesti hiljaa! Onks sun koko ajan pakko puhuu?! " ( Sori ). Sitten luokkakaverit jatkaa pulputtamista tunnilla, olin nukahtaa mutta kuitenki jaksoin kuunnella maikkaa. En viittiny niille suutani avata pulputtamisesta, etten ois räjähtäny... En ruokailussakaan omasta mielestäni osannu sinä päivänä ottaa tarpeeks ruokaa ja sekös myös ketutti. Yleisesti siis koko päivä meni päin sitä itseään! Oletteko te lukijat raskausaikana olleet jotenkin jaksottaisesti kiukkuisempia ja välillä taas todella aurinkoisia?

Tähän väliin masukuvia, tänään otettuja :)


 

 
Sitten tämmösii kivoi mielitekoja käsittelyyn: hammastahna, mokkapalat, tuoremehut :D Mokkapalat ja tuoremehut ymmärrän vielä, mutta hammastahna? Onneks järki pelaa enkä ruvennu vetämää tuubillista tahnaa...Makustelin hammastahnaa vaan hampaidenpesun yhteydessä, tietenkin nielemättä :) Mietinkin että mistä tämmönen hammastahna himo voi johtua?
Mokkapalahimo iski kun olin yhtenä iltana jo osittain unessa... Lyön vetoa, että jos olisi tarpeet mokkapalojen tekemiseen ollut, varmaan olisinkin alkanut leipomaan niitä, vaikka kello olikin ykstoista illalla... Tekee mieli miettiä että mitäköhän vielä ? :D
Millaisia mielitekoja teillä lukijoilla on ollut raskausaikana, niin ns. normaaleja kuin oudompiakin?
 
Näin loppuun voisin laittaa hienosti muokkaamani kuvat rakenneultrasta ;)
 

 


Mun pikkuiseni <3
 Hyvää viikonloppua kaikille, toivoo Jenna+MasaMaisa sekä Stella ja marsut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän terveisesi :)