keskiviikko 28. elokuuta 2013

Rv 23+5 HERRANJESTAS!

Nää viikot menee tajuttoman nopeesti!

Vastahan mä plussasin ja mietin et mitä ihmettä mä teen...
Ja nyt ylihuomenna alkaa jo rv 24?!
Mun pikkunen kasvaa isommaks koko ajan <3

Masuasukin liikkeet tuntuu niin ihanasti jo mahan päälle :) On niitä liikkeitä jo muutama päässytkin kokeilemaan ja ilmeet on kyllä ollu näkemisen arvoisia ;)

Ei yhtään iso olo ? Mitä se on loppuvaiheessa ?
Iltaisin on hauska katsoa kun makaa sängyllä niin maha heiluu kun pikkuinen vetää omaa jumppatuokiotaan <3 Välillä tää mamma on niin täynnä liikkeitä ettei jaksais enempää, välillä taas tönin mahaa että tuntisin liikkeet :) Jotain niin ihmeellistä. Olen jo huomannut senkin, ketkä läheiset saa asukin rauhoittumaan ja ketkä liikkumaan :D
Oletteko te lukijat kokeneet ristiriitaisia tunteita vauvan liikkeiden muututtua vahvemmiksi? Onko ollut henkilöitä,joihin vauva on selvästi reagoinut ?

Myös musiikilla on pikkuseen vaikutusta :) Eilen illalla ihastelin reaktioita, joita sain aikaseks asukissa laittamalla musiikin soimaan puhelimella ja puhelimen kaiuttimen vatsaani vasten. Pikkanen potkas kajarin kohtaan ja kun liikutin kajaria toiseen suuntaan, potkut seurasi :)

Luonani on kyläilemässä eräs ystävä, jolla on raju rakkaussuhde Stellan kanssa. Tai siis Stella rakastaa tätä ystävää rajusti; iltaisin hyökkää jalkoihin ja käsiin kiinni... Toisaalta Stella myös nauttii hänen seurastaan ja nukkuu useimmiten hänen vieressään :)

Niin, yhdeksäs viikko flunssassa käynnissä...Viime tiistaina kävin lääkärissä TAAS, mutta tulehdusarvot vain 35...No kuitenkin lääkäri sitten määräsi antibiootit keuhkoputkentulehdukseen...Itse en suurta eroa ole huomannut olossani :/ En kyllä haluis turhaan syödä ylimääräsiä lääkkeitä.

Oli tarkoitus laittaa tähän kuva Stellasta yhtenä iltana, kun se päätti ruveta roikkumaan ovessa... Ehkä sitten seuraavaan postaukseen ;)

Me lähdetään opinnäytteentekokaverin kanssa syömään, moikka kaikille :)

P.S. Mulle tulee toooooosi hyvä viikonloppu IIIHANIEN ihmisten seurassa ;) <3 Mäntsälä mielessäin.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän terveisesi :)