sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Edelleen vuodelepoa ja kaikki menee päin mäntyä... rv 31+2

Kaikki tuntuu menevän päin mäntyä ainakin raskauden osalta. Supistukset pahenee vaikka oon vuodelevossa ja kaikenlisäks limatulppa on alkanu irtoamaan hiljalleen.
On siis mahdollista että MasaMaisa syntyy piankin :(

Toivoisin että päästäisiin edes 4 viikkoa eteenpäin näin yhtenä, että komplikaatioriskejä olisi vähemmän. Mutta valmiuksissa siis ollaan... Sairaalakassia en aio pakata, koska siitä ei hyötyä masukin näin ajoissa tullessa olisi. Jos marraskuun lopulle päästäisiin niin sitten voin pakatakin, mutta tällä hetkellä sairaalaan lähdettäisiin neuvolakortin ja tens-laitteen kanssa.

Näin täältä Mäntsälästä kirjoittelen, jos tahdotte, voitte jättää toiveita postauksille, saisin ajatuksia siirrettyä muihin asioihin.

Maha viikko ja 1 pv sitten (rv 30+1 )

Maha tänään 31+28 kommenttia:

 1. Toivottavasti MasaMaisa nyt vielä malttaisi pysyä mahassa kasvamassa! :) Toi tens-laite on muuten ihan tajuttoman hyvä, mulla ainakin toimi kivasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin toivon että pikkanen malttais hetken. No en voi muuta kuin mennä päivän kerrallaan, onneksi jo näinkin pitkällä ollaan. Neljä viikkoa toivon että toinen pysyisi vielä aloillaan, sit saa mun puolesta tulla <3 Tens laitteesta on joo apua, siit tuntuu vaa tehot loppuvan kesken kun tarpeeks kovia suppareita tulee

   Poista
 2. Sulla alkanu jo vähä maha laskeutuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mutta jenna ehän me vielä synnytetä! :) jalat kohti kattoa kummakki! :) ja laitama vielä jalat ristiinki :D

   Poista
  2. Juu ei onnistu :P Joku tulppa ois hyvä :D

   Poista
 3. Minullaki oli vaikeuksia raskaudessa yhtä jos toista pyörryin bussipysäkille aatun sydänäänet oli monotooniset aina välillä ja sain ravaa ultrassa joka toinen viikko ja verikokeissa mutta 6.11. syntyi terve poika vauva :)

  VastaaPoista

Jätäthän terveisesi :)