torstai 10. lokakuuta 2013

Painajaisia painajaisia eikö nää koskaan lopu ?

Oon ollu jo useemman viikon saikulla. Itseasiassa kuukausi tuli just täyteen...
Ensimmäiset pari viikkoa oli painajaisten aiheuttaman päänsäryn ja muun väsymyksen takia,nyt pari viimestä viikkoa ja tulevat viikot kivuliaiden supistusten takia, vuodelevossa.

Pari viime kuukautta on menny siis painajaisten kanssa valvoskellessa. Mistä tää kaikki alko ? En tiedä mut must tuntuu et exän soitto pari kuukautta sitten olis laukassu näiden unien alkamisen. Puhelun ajan olin niin tajuttoman vihanen. En oo koskaa ollu niin vihanen. Kenelle olin vihanen ? Exälle, itselleni, jopa MasaMaisalle. Vaikkei toinen oo edes syntyny vielä eikä mahda asioille mitään. Sekös saa mut itselleni näin jälkikäteen vielä vihasemmaks.

Tosiaan sen puhelun jälkeen en muista nähneeni yhtään rauhallista unta. Saatika nukkunut paria tuntia enempää yötä kohden. Mitä niissä unissa tapahtuu ? Yleensä MasaMaisalle, mulle tai mun läheisille tapahtuu jotain. Mun unissa MasaMaisa on siis jo syntynyt, useimmiten hän on vuosikas mutta muutama uni on, joissa ikää hänellä on vain parin kolmen kuukauden ikäinen.

Niin monena yönä oon heränny miesystäväni vierestä itkien ja hokien lapseni nimeä. Pahinta on se, etten pysy unesta heräämisen jälkeen hereillä kuin pienen hetken, sitten nukahdan uudelleen, eikä mene kauaa kun painajaiset taas alkaa. Ja toisekseen, mua ei saa herätettyä?! Monen monta kertaa miesystäväni on yrittänyt herättää mua unistani milloin ravistelemalla, kutittamalla, nipistämällä...Mutten vaan herää. Nyttemmin unet on muuttunu sumeammiks, niis on edelleen ihmisiä, mutten nää niiden kasvoja enkä tunnista äänienkään perusteella.

Mä toivon et nää unet menis pois, jotta voisin viimeiset pari raskauskuukauttani nukkua varastoon, ikinä kun ei voi ennalta tietää, millainen vauva sieltä sitten tulee...

Oletteko te lukijat/vierailijat nähneet painajaisia odotusaikana, jos olette, millaisia ?
Onko muilla kokemusta siitä, ettei herää herätettynäkään painajaisunesta ?

1 kommentti:

  1. Itsekki silloin rv20 viikon jälkee näin painajaisia kun itsellä alkoi nää ongelmat ja toukkameinas syntyä..

    VastaaPoista

Jätäthän terveisesi :)