perjantai 3. tammikuuta 2014

Tyllerön ensimmäinen joulu ja uusi vuosi :)

Huh,paljon tulee tekstiä tähänkin ! Aattona 24.12. mentiin Tuukan ja Tyllerön kanssa äitini luokse joulua viettämään. Ensin kävimme kuitenkin Tuukan ja Tyllerön sekä äitini ja hänen miesystävänsä kanssa viimeksi mainitun vanhempien luona kahvilla. Näinollen Tyllerö tapasi ensimmäistä kertaa puoli-isoisovanhempansa :D Sieltä lähdettiin sitten äidilleni, jossa alettiin lämmitellä jouluruokia. Ensimmäistä kertaa joulu meni niin, etten syönyt itseäni ähkyyn ;) Ruuan jälkeen äitini laitteli kahvia ja minä toimin tonttuna lahjat jakaen. Kylläpä olimme kaikki olleet kilttejä :D

Pieni,väsynyt tonttutyttö <3
Tyllerö sai vaatteita ja muutaman lelun, itse en ostanut tytölle vielä lahjaa, ehkä nyt vuoden vaihduttua ostan jonkun kauniin riipuksen, joka olisi sitten muistona ensimmäisestä joulusta ?Paketin Tyllerö sai myös Kaunein asia maailmassa,sinä lapseni.-blogin kirjoittajalta Maijalta sekä hänen Toukka-pojaltaan :)  Lahjojen jakamisen jälkeen siirryimme kahvipöytään ja sen jälkeen viivyimme vielä jonkin aikaa mummolassa ja pappalassa, ennenkuin lähdimme käymään isoisoisäni haudalla ja sieltä ajoimme sitten Kellokosken hautuumaan kautta Mäntsälään Tuukan luokse. :)
Paketti Maijalta :)
Tuukka,Tyllerö ja minä, taustalla äidin ja hänen miehensä toinen bokseri :)
Joulupäivän vietimme Tuukan vanhempien luona, jonne lähdimme puolenpäivän aikoihin. Siellä ensin nautimme hieman "aamupalaa" ja sitten jaoimme lahjat :) Maisa sai aivan ihanan lammassoittorasian sekä pörröisen valkoisen ulkopuvun, joka onkin nyt kovassa käytössä <3 " Mammal oli karitsa..." :) Sitten jonkin aikaa vain oltiin ja öllötettiin, ja kuuden jälkeen menimme joulusaunaan Tuukan ja Tyllerön kanssa. Kyllä,Tyllerökin oli mukana saunassa. On ollut jo muutamaan otteeseen, aina ollaan oltu vain muutama minuutti ja koko ajan on tyttö saanut maitoa tai vettä. Tyllerö tykkää saunan lämmöstä :) Kun Tyllerö oli muutaman minuutin saunonut, pestiin hänet ja Tuukka vei tytön mummalle hoitoon ja saimme hetken kaksistaan saunassa. Ai että sitä raukeutta mikä iskee saunan jälkeen. Sitten oli jouluruokien vuoro. Tuukan vanhempien luota menimme Mäntsälän hautuumaan kautta Tuukalle. Kyllä uni maistui .

Tapaninpäivänä kävimme kahtien isovanhempieni luona. Hollolan mökillä kävimme ensin isäni isän ja hänen kihlattunsa luona kahvilla,ja vein Elvin haudalle kynttilän. Tyllerö sai bodyja ja lelun. Sitten lähdimme Lahteen isäni äidin ja hänen miehensä luo. Söimme jouluruokaa ja sen jälkeen vielä kahvittelimme. Tyttö sai tästäkin kyläpaikasta bodyja :D Joulua juhlittiin siis 3 päivää, olisi ollut hullua tunkea 5 paikkaa yhdelle päivälle, mahdotonta pienen vauvan kanssa.
Joulureissut väsyttää...

Ai joko ne reissut loppu?!No sitten voin valvoa :)
Joulun välipäivistä osa oltiin Lahdessa ja osa Mäntsälässä. Uudenvuoden aattona menimme aamusta Tyllerön kanssa äidilleni ja Tuukka tuli töiden jälkeen sinne ja kävelimme sitten kotiin. Itse en noista ilotulitteista välitä vaan pelkään niitä muutamien läheltäpiti-tilanteiden takia. Tyllerö ei ollut moksiskaan paukkeesta, kun taas tämä mamma säpsähteli joka pamauksesta :/ Uudenvuodenpäivänä menimme pikkuserkkuni syntymäpäiville ( synttärit 31.12.). And that's about it. :D
Uudenvuoden viettoa Maijan lähettämässä bodyssa :)

2 kommenttia:

Jätäthän terveisesi :)