keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

2013 vuodesta eeeerittäin myöhäinen postaus :D

2013
Tammikuu : Olin seurustellut silloisen poikaystäväni, nykyisen exäni, Maisan biologisen isän kanssa pari kuukautta. Asiat etenivät aika nopeasti...

Helmikuu: Poikaystävä muutti Lahteen ja suunnittelimme myös minun muuttoani samaan asuntoon...


Maaliskuu: Kirjoitettiin yhteinen vuokrasopimus ja roudattiin mun kahden ystävän kanssa tavarat. Olo oli haikea. Lapsuuden koti jätetty.

Huhtikuu: Ero tuli, syystä jota en tänne kerro; 13.4. Plussatestin tulos 19.4. Ensimmäinen äitiysneuvola käynti 23.4.

Toukokuu: Ensimmäinen ultra (varhaisultra) 3.5. , 19-vuotissyntymäpäivä 29.5. tällöin saan myös asunnon läheltä tukiverkostoani. 31.5. Minä ja Tuukka tavataan Maisan sylikummin valmistujaisissa :)

Kesäkuu: 4.6. Niskaturvotusultra, vauva sai masunimen MasaMaisa. Laskettuaika siirretään 20.12. . 27.6. Ensimmäiset hennot MasaMaisan liikkeet tuntuvat <3

Heinäkuu: 1.7. uuden asunnon avainten haku :) 11.7. Elvi-kissa jäi auton alle mökillämme Hollolassa :(
Elokuu: 16.8. Tökkään Tuukkaa facebookissa ja siitä lähti yhteinen tarinamme – ensin kirjoitellen,sitten tapaillen ja lopulta 26.8. aloitimme seurustelun . Rakenneultra tässä kuussa. Oudot mielihalut ilmaantui. 

Syyskuu: 14.9. Maija otti yhteyttä minuun facebookin kautta ja siitä lähti ystävyytemme. Helpotti jakaa odotusajan mietteitä ja jännitystä jonkun samanhenkisen ja samassa tlanteessa olevan ihmisen kanssa :) 23.9. alkaa vuodelepo, edelliset muutamat viikot menneet painajaisten kanssa.
Ikävä mun mahaa <3
Lokakuu: Vauvamaha alkaa jo laskeutua. Jännitystä ilmassa. Majailua Mäntsälässä Tuukan luona stressin minimoimiseksi. 22.10. lähtien aina tytön syntymään asti PHKS:ssä vuodelevossa ja saamassa lääkitystä.


Marraskuu: Estolääkitystä estolääkityksen perään ja ei tunnu auttavan. 11.11.13 suunnitellaan kotiutustani, kun alan tihuttaa lapsivettä. 13.11.13 päivällä saan päätöksen sektiosta seuraavalle päivälle jos vauva ei synny sitä ennen. Illalla 23.34 syntyi esikoiseni <3 Tyttö viedään keskolaan ja hän kotiutui 28.11. :)
Joulukuu: Blogin ensimmäinen arvonta. Maisan ensimmäinen joulu <3 
                                                                                <3

6 kommenttia:

 1. Voi iloja ja suruja! Meillä oli laskettu aika 23.11. ja 36 viikon oksentelun lisäksi jouduin supistusten takia vuodelepoon syyskuussa. Niin ja mekin kohdattiin viime vuonna kissan kuolema. Tuttuja juttuja siis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläimen kuolema on aina ollut mulle kova paikka :( ja nyt on puolen vuoden sisään nukkunut kaks tärrkeetä lemmikkiä :(

   Poista
 2. Jee pääsin vierailevaksi tähdeksi sun blogii ;) ♥ kiitos jenna tuesta itsellesi. Ps. Noi klexane (tms) piikit ei ollu kivoja. Sektio jälkee 2viikkoa niitä -.-"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo no ei mul oikeestaa toi pistäminen tuntunu missää,sain pistää itse :)

   Poista
 3. Ihana blogi sinulla :) Voi voi, joskus muistan "Päivänsäteen" ja toimivan lavuaarin...T:kämppis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lavuaari oli kyl jotai niin mahtavaa! Seinän takana vessassa kävi joku suihkussa tai pes kädet ni neki lorinat kuulu selkeesti meiän huoneesee :D Ja päivänsäde oli kyl ihan paras ! ( ei oo ikävä ) :D :D :D

   Poista

Jätäthän terveisesi :)