sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kirrrrppistelyä :)

Tällä viikolla on käyty kahdesti kirppiksillä. Torstaina,lääkärikäyntini jälkeen kävimme äitini ja Maisan kanssa SPR:n Kontissa, ja sieltä löytyi -yllätysyllätys- Maisalle kauheasti kaikkea kivaa :)
Tummansiniset canvas-kengät <3

Kontista tykkään, koska siellä ei mielestäni ole tavarat olleet ylihinnoiteltuja. Maisan odotuksen aikanakin sieltä löysin vauvalle vaatteita ja itselleni muistaakseni muutaman odotuspaidan, kaikki yhteensä alle 15- ja niitä vaatteita oli oikeasti kassillinen ! :)

Nyt torstaina Konttiin meni n.14 euroa eikä kyllä yhtään haittaa ! Hyvänkuntoisia vaatteita ja muutamat siistit lakanat tarttui matkaan. :)


Kissalakana pinnasänkyyn :)
Kukkalakana pinnasänkyyn :)
Ja tänään sunnuntaina käytiin Tuukan ja Maisan kanssa Lanttilassa. Siellä riitti tungosta...Ihmiset kulkivat päättömästi suuntaan ja toiseen ja tukkivat käytävät kärryillään. Toisaalta myös kirppiksen suunnittelussa virhe kun käytävät on niin kapeat. Hintoihin kiinnitin myös huomiota ja näin jotain ihan päättömiä hintoja ?! Ymmärrän että merkkivaate on aina merkkivaate mutta eikö voisi meluummin jossain muualla myydä vaatteita joista niin paljon tahtoo pyytää...Kirpputorihintainen ei mielestäni ole vauvan toppapuku hintanaan 30e. Tai no, maksaa ken haluaa, hulluhan ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa ;)

Lanttilaan meni tänään 6,5 euroa ja sieltä tarttuivat matkaan nämä kauneudet :)  :


<3 3 euroa
Tämä on oikeasti enempi violetti kuin kuva näyttää, Marimekon body, 0,5 euroa
:) 3 euroa, irroitettava huppu7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin ja suht edullisesti kuitenkin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä...Harmittaa kun piti jättää pari vanhemman mallista kukkamekkoa sinne, löysin yhden mekon joka oli todella lähellä semmosta mekkoa mikä itselläni oli :) Ehkä huhtikuussa käyn kattoo uudelleen ;)

   Poista
 3. Hei blogin ulkoasu muuttunut! hieno tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää tuntuu mustakin viimein hyvältä :)

   Poista
 4. ihanaa kun jotkut muutkin suosivat kirppareita ja kierrätystä!!

  VastaaPoista

Jätäthän terveisesi :)