sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tuukka vastaa! :)

Vähän aikaa sitten pyysin ihmisiä laittamaan kysymyksiä Tuukalle,joihin hän sitten tänään on vastannut :) Itse ainakin olen tyytyväinen kysymyssaldoon :) Kiitos siis kaikista kysymyksistä :)

                                                             Kysymykset ja Tuukan vastaukset suoraan tässä näin :

Maija Kaunein asia maailmassa,sinä lapseni.- blogista kysyi muutamia :)  kysymyksiä:

Miten otit asian kun tietosesti aloit Jennan kanssa ja tiesit Maisa-murusta ? Herättikö se epäilystä,pelkoa tms. ? Nostan hattua sulle ku olet Jennan ja Maisan elämässä mukana! Ja toinen kysymys, miten Maisan syntymä muutti tedän suhdetta Jennan kans ? :)

Tuukka vastasi : Ööööö..... Se tunne vain oli että tämän henkilön kanssa haluan olla. Maisa tuli tässä bonuksena mutta koska ei ollut syntynyt vielä niin oli paljon helpompi kun voi olla mukana alusta asti ja osallistua kasvattamiseen kuin olisi oma. Maisan syntymä sai miettimään monenlaista ja elämään tuli paljon muutoksia. Silti tuntuu että Maisan syntymä lähensi omalla tietyll' tavallaan. Sitä on vaikea selittää.
Tuukka ja Maisa 4vrk käsikapalossa <3

Maija kysyi myös että millainen Jenna on puolisona ? :

Tuukka vastasi : Jenna on huumorintajuinen, lämmin, kannustava, itsekriittinen, huolehtiva nainen :) .

Ja viimeinen kysymys tuli sitten anonyyminä :

Jennan hyvät ja huonot puolet ?

Tuukka vastasi : Hyviä puolia : huumorintaju, positiivinen ajattelutapa. Huonoja puolia : itsekriittisyys. Jennalla on aika samanlainen huumorintaju kuin itselläni, jolloin jutut osuu monesti kohdilleen. Positiivinen ajattelutapa tulee taas siitä että vaikka olisi mimmoinen tilanne niin matka jatkuu vaikka tuntuu että kaikki romahtaa. Noin mä sen tunnen. Välillä pitää itseään huonona äitinä vaikkei asia niin ole. Kukaan ei ole täydellinen ja voi tietää kaikkea varsinkin kun asiaa vasta opetellaan.

Tuukka ja minä päivää ennen Maisan syntymää :)<3                      
     
2 kommenttia:

  1. Jenna nyt tuli itku!! Ihana mies sulla! Ja aivan ihania kuvia! ♥♥♥ tuukka on mahtava mies sulle ja isä maisalle. Kaikkea hyvää teidän elämän tielle. Voi kun joku sanois mustakin noin kauniisti. Jenna pidä kii tuukasta. Toista samanlaista ei tuu. ♥♥

    VastaaPoista

Jätäthän terveisesi :)