Kuntohaaste 30 päivää !

Tänne tulee siis tästä lähtien kuvaa 5 päivän välein ja hieman tuntoja siitä, miten haasteiden kanssa menee + siitä mitä suunnilleen syön :)

Tässä linkki haastepostaukseen ja tästä Maijan blogiin, josta haaste minulle tuli :)

                                                                                                                                                                   
Tänään, 3.4. alkaa minun 30 päivän kuntohaasteeni. Lähtötilanne:
  • Synnytyksestä reilu 4,5kk
  • Painoa 100,8 kg
  • Tuntemukset tällä hetkellä: Odotan innolla, mutta ensimmäiset kuvat jotka tätä haastetta varten otettiin, eivät ilahduttaneet. Aion tehdä kaikkeni ja vetää tän haasteen loppuun asti ! 
Itku ei ollut kaukana kun tämän näin.

I CAN DO THIS !Treenipäivä 1, 3.4.
Tein harjoitukset nyt illasta. Jep, 50 kyykkyä, 15 tavallista vatsalihasliikettä, 5 rutistusta, 5 jalannostoa ( 5 kummallakin kyljellä maaten ja 5 molemmilla jaloilla selällään ollessa ) ja 10 sekunnin lankun. Blogin facebooksivulle päivitin kuolevani, täytyy siis pitää puhelin lähellä :D Nyt, kun ensimmäinen treeni takana, olo on toiveikas ?, mä pystyn tähän kyllä mutta muutakin muutosta vaaditaan kuin pelkkä liikkuminen. Mun ravintopuoli on ollu jo kauan retuperällä. On päiviä, jolloin en syö ollenkaan, ja on päiviä jolloin en syö muutakuin herkkuja. Nyt se muuttuu, mä aion pudottaa tän painon sinne terveelliselle tasolle. Itseni, oman hyvän olon ja paremman omakuvan vuoksi :) Heitänkin itselleni haasteen : Huomisesta lähtien syön aamupalan, välipalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja kevyen iltapalan. Herkkuja vain viikonloppuna, ELLEN ole jonkun toisen luona kahvittelemassa. Tsemppiä minä !!! :) Tässä vielä kuva marraskuun puoliväliltä 2012, painoa 91 kg :


Vanha Jenna toivottaa tsemppiä nykyiselle minälleen, Maijalle ja muille kuntoilijoille :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Treenipäivät 2 ja 3, 5.4.

Tein siis kahden pivän treenit lukuunottamatta kyykkyjä vasta lauantaina, syystä jota en tänne ilmoita. Rankkaa oli. Perjantaina tein siis vain kyykyt, lauantaina perjantain vatsat sekä lauantain kyykyt plus vatsat, tarkoittaen siis 65 kyykkyä, 45 sit-upsia, 18 rutistusta, 18 jalannostoa ja 27sekuntia lankkua... HUHHUH!!!

Nyt on haasteen 4. päivä, ja se on LEPO(<3)PÄIVÄ!!!!!!! :) Viime päivät, jolloin olen siis ollut ilman herkkuja, on olleet outoja. Tekee mieli herkkuja, mutta ei tahdo syödä kuin viikonloppuna niitä. Toisaalta kroppa on niin tottunut saamaan nyt sokeria, joten päivittäin on ollut päänsärkyä. Olen korvannut sokerinhimoa nyt hedelmillä ja se on auttanut :) Tiistaina siis seuraava kuva. Itse en ole ainakaan vielä huomannut muutosta kropassa, ja eihän sen tarvitsekaan näkyä vielä, kuitenkin niin monta päivää jäljellä. :)

1 kommentti:

Jätäthän terveisesi :)